plantar-fascia_13

Hielspoor-kliniek: afspraak maken via 014/44.44.81

Sinds 1 maart 2018 is in het AZ Turnhout de Hielspoor-kliniek opgestart.

De Hielspoor-kliniek is een multi-disciplinaire raadpleging voor patiënten met pijn aan de hiel ten gevolge van een (vermoedelijke) fasciitis plantaris, beter gekend in de volksmond als ‘hielspoor’.

De initiële raadpleging gebeurt steeds door de artsen van de dienst Fysische Geneeskunde. Zij stellen een correcte diagnose en stellen een behandelplan op. Terugverwijzing naar de 1e-lijn kinesist blijft de insteek. Shockwave therapie kan eventueel intra muros gebeuren. Er is een nauwe samenwerking tussen de artsen van de Fysische Geneeskunde en Dr. De Wachter om moeilijke gevallen te bespreken, de behandeling bij te sturen, en indien nodig chirurgisch in te grijpen.

Huisartsen, kinesisten maar ook patiënten zelf kunnen een afspraak maken op de Hielspoor-kliniek via het nummer 014/444481.

Alle artsen en patiënten die via de dienst orthopedie een afspraak wensen te maken met betrekking tot een vermoeden van hielspoor, zullen door het secretariaat orthopedie automatisch doorverwezen worden naar de Hielspoor-kliniek.

 

 

 

Author Info

Dr. De Wachter

Dr. De Wachter

Dr. Jeroen De Wachter is werkzaam als orthopedisch chirurg in het AZ Turnhout. Binnen een team van 10 orthopedisch chirurgen legt hij zich hoofdzakelijk toe op voet- en enkelchirurgie.