covid-19-corona-virus

COVID-19 maatregelen

Heel de wereld is in de greep van het COVID-19 virus.

Noodzakelijke maatregelen tegen een verdere uitbraak van de epidemie zijn ingevoerd. Ook de dienst orthopedie van het AZ Turnhout houdt zich aan de gevraagde instructies.

Dit betekent voor u als patiënt(e):

1.

Tot einde april 2020 zijn er geen reguliere afspraken in het ziekenhuis. Bestaande afspraken worden geannuleerd, enkel de hoogst dringende controles worden door de arts zelf gecontacteerd om alsnog op raadpleging te mogen komen. Alle andere raadplegingen zullen (hopelijk) pas vanaf mei 2020 kunnen ingepland worden.

2.

Er zijn geen selectief geplande ingrepen meer tot einde april 2020. Alleen heel urgente aandoeningen (breuken, infecties, …) op orthopedische gebied mogen nog uitgevoerd worden.

 

Het Orthopedisch Centrum Turnhout adviseert allen om zoveel mogelijk thuis te blijven, en dankt iedereen voor zijn of haar begrip tijdens deze uitzonderlijke omstandigheden.

Author Info

Dr. De Wachter

Dr. De Wachter

Dr. Jeroen De Wachter is werkzaam als orthopedisch chirurg in het AZ Turnhout. Binnen een team van 10 orthopedisch chirurgen legt hij zich hoofdzakelijk toe op voet- en enkelchirurgie.