schermafbeelding-2016-11-15-om-21-20-51

3e OCT Congres 3 december 2016

Op 3 december 2016 organiseert het Orthopedisch Centrum Turnhout van het AZ Turnhout zijn 3e Locomotorisch Forum.

Voor geïnteresseerde (huis)artsen en kinesisten uit de Noorderkempen zullen de orthopedisch chirurgen van het AZ Turnhout een voormiddag lezingen geven over nieuwe evoluties in het vakgebied orthopedie. In het bijzonder zal het belang van het AZ Turnhout als expertise centrum voor prothese-gerelateerde chirurgie belicht worden.

Uiteraard zijn we ook erg verheugd om minister Jo Vandeurzen als gastspreker te mogen begroeten. Hij zal zijn visie brengen over de “zorg-regio’s” in Vlaanderen, alsook de rol die het AZ Turnhout hierin kan vervullen.

Deze editie van het Locomotorische Forum vindt plaats in de zalen van Utopolis Turnhout. Inschrijving voor artsen en kinesisten kan via de website www.orthopedie-turnhout.be . Tot heden hebben er reeds meer dan 120 mensen ingeschreven! Aansluitend nodigt de dienst orthopedie u uit voor een walking diner in de feestruimte van Utopolis.

Author Info

Dr. De Wachter

Dr. De Wachter

Dr. Jeroen De Wachter is werkzaam als orthopedisch chirurg in het AZ Turnhout. Binnen een team van 10 orthopedisch chirurgen legt hij zich hoofdzakelijk toe op voet- en enkelchirurgie.